Lenny Cay Facebook Marknadsföring

Med Video på Facebook

Omslagsvideo

Med en video som omslagsbild på Facebook kan du förmedla precis vad du vill.

  • Visa företaget
  • Visa erbjudanden
  • Visa tjänster

Att kunna berätta och presentera direkt med video ger ditt företag enorma fördelar.

Det första besökarna ser är ditt videoerbjudande.

 

Vi tillverkar din omslagsbild med video till din företagsfacebook, i rätt dimensioner och rätt kvalitet.

Kontakta oss idag för att få din video skapad för din företagsfacebook.

Kontakta oss NU så skapar vi din omslagsbild med video, innan dina konkurrenter hinner före dig.

Marknadsför i flödet

Men även marknadsföring med video i det vanliga inläggsflödet är viktig. Dessa reklamfilmer för ditt företag eller tillfälliga erbjudanden delas också av besökarna och kan nå nya kundgrupper du aldrig nått annars.
Huvudsaken är att de är välgjorda och presenterar något av värde för tittarna

Vi tillverkar även videor som är klickbara. Tittarna kan välja om de vill gå vidare med ett knapptryck inuti filmen. Ett klick som kan leda till ditt erbjudande eller en tävling med priser som lockar kunder och som delas mellan vänner.

Större exponering
Miljoner människor runt om i världen är på Facebook dagligen. Gör en snabb koll på kontoret eller med dina vänner om deras facebookvanor, så kommer det att bekräfta detta. Med video hamnar ditt företag framför ögonen på människor från alla hörn, för ökad exponering och därmed fler kunder.

Social anslutning
Facebook anses vara en av de starkaste och mest populära sociala medierna idag. Och det fortsätter bara att växa! Det är därför du borde rida på vågen och använda den till din egen fördel. Visa dina produkter, erbjudanden eller tjänster med video. Skapa kontakt med potentiella kunder, behåll kontakten med dina befintliga kunder, ge bättre kundservice, bygg rapport och lära känna din målgrupp.

Sikta mot Google
Visste du att Facebookvideor också enkelt kan sökas på Google. Precis som YouTube-videoklipp visas de på sökmotorernas resultatsidor. Google äger YouTube. Således kombineras dessa två kraftfulla plattformar när man använder Facebook och videomarknadsföring.

Enklare omvandlingar
Video på sociala medier har visat sig mycket effektiva, inte bara för att öka trafiken till din webbplats utan också för att öka din konverteringsfrekvens. När du lägger ut fantastiska, effektiva videor på din facebooksida kan du visa upp ditt företag och övertyga mer av din publik om att köpa just din tjänst eller produkt.

Potential för att bli viral
När du lägger upp en video på Facebook, speciellt en som riktar sig till en viss grupp människor och framkallar en viss känsla, har den potential att bli viral. Om folk gillar det är det så lätt att dela med vänner och visa upp din video för nätverk som du för närvarande inte når.

Kontakta oss NU så skapar vi din omslagsbild med video, innan dina konkurrenter hinner före dig.