Lenny Cay Instagram Marknadsföring

Varför marknadsföring med video på Instagram

Instagram är en mycket bra plattform att med video som marknadsföring visa upp ditt företag. Då en bild säger mer än tusen ord, så har många företag haft stor nytta av att marknadsföra sig på Instagram. En video är dock mer värd än tusen bilder. Med andra ord, mer än 1.000.000 ord.

 

Varför marknadsföra sig med video på Instagram?

Videor är ovärderliga för marknadsföring på nätet.

  • 91% av online-shopparna säger att de hittar en video som hjälper till att göra köp och köpbeslut.
  • 79% av videotittarna minns en videoannons de sett de senaste 30 dagarna.

Om det inte är tillräckliga bevis,

  • 65% av alla konsumenter är mer benägna att köpa en produkt eller tjänst efter att ha tittat på en video om den.

 

Det är därför du absolut bör överväga att använda video på ditt företags Instagram, som en del av din marknadsföringsplan. Instagram, med videomarknadsföring, är ett idealiskt verktyg för småföretag.

 

Lenny Cay - Marknadsföring på Instagram med Video

Dags att göra slag i saken

Instagram är mest känt för bilder, men videor har blivit en stor hit på denna mobila plattform. När du lägger in videoklipp till din Instagram som är relaterade till ditt företag eller bransch, så blir det mobilmarknadsföring för ditt företag. Instagram-videor skapar två gånger mer engagemang i genomsnitt än Instagram-bilder gör.

Företag som förstår detta hoppar på Instagram-video-bandvagnen

 

Av alla företag på Instagram har 63% av dem har lagt upp minst en video. Varför? Jo, eftersom Instagram-videor är bland de mest effektiva annonseringsmetoderna.

 

Häng med på Instagram-bandvagnen du också. Tillsammans skapar vi dina videor med rätt innehåll, tekniskt rätt och i rätt format för Instagram. Allt för att presentera ditt företag, dina produkter eller dina tjänster.

Se till att ditt företag syns med video på Instagram