Lenny Cay YouTube Marknadsföring

YouTube, näst största sökmotorn efter Google

YouTube och dess betydelse för marknadsföring kanske inte behöver beskrivas djupare. Varenda företag vet vad det betyder för marknadsföringen och att hittas via sökmotorer.

Vissa varumärken har funnit en otrolig nisch. För resten av företagen tjänar kanalen ett mycket annorlunda (men ändå viktigt) syfte, att bli upptäckta.
Oavsett om ditt företag redan är känt eller inte, så finns det väldigt många kunder som väntar på att upptäcka ditt företag.

YouTube behandlar mer än 3 miljarder sökningar per månad och är den näst största sökmotorn, efter Google, vilket är viktigt eftersom Google äger YouTube.

Genom att ladda upp och optimera din video till YouTube kan du enkelt lägga in videor på din webbplats, samtidigt som du skapar innehåll som kan upptäckas på Google och andra sökmotorer. Lenny Cay skapa videor som ger ett värde till din målgrupp och optimerar dem med text, taggar och beskrivningar som gör dem upptäckbara.

Nyhet

Men det finns även nyheter på YouTube att ta fasta på. En av dessa nyheter är formatet 9:16. Du kan numera producera din video direkt för mobilanvändares bildskärm. En reklamfilm för en produkt visas därmed i fullskärmsstorlek.

Om du länkar en video i formatet 9:16 till din facebooksida så visas videon med din reklam i hela bildskärmen för tittaren. Ett erbjudande kan därför visas i full storlek direkt i mobilen hos kunder.

Lenny Cay tillverkar videor i formatet 9:16, där din marknadsföring kommer till kundernas mobiltelefoner i rätt storlek direkt.

Bli en vinnare med YouTube du också